Pazza Ann van Dessel wint Poëziewedstrijd van de stad Harelbeke 2012.

Alweer schitterend nieuws van het Pazzi-front!

Pazza Ann van Dessel won de  33ste Poëziewedstrijd van de stad Harelbeke. Er kwam een pak inzendingen binnen voor deze prestigieuze wedstrijd.  Ann Van Dessel kreeg de eerste prijs (en een cheque van 1.000 euro) voor de gedichten ‘Eenzame uitvaart 1’ (het laatste theater), ‘Eenzame uitvaart 2’ ( op de oever) en ‘Laat ons gaan’.

De uitreiking viel op zaterdag 4 februari 2012. Deze datum stond al een tijdje in onze agenda’s aangeduid met de rode P van Pazzi. Na een dag dichterlijke plannen maken, gedichten lezen en feedback geven, zakte de voltallige Pazzi-bende af naar CC Het Spoor in Harelbeke om de eerste prijs van Ann mee te vieren.

In 2008 ging deze prijs ook al naar Pazza Yerna van den Driessche.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑