Leuven stript

Vanaf 3 mei 2012 in Leuven: een Graphic Poem over polderdorp Doel, met tekst van pazza Hilde Van Cauteren en tekeningen van Jeroen Janssen.

Wat zou er gebeuren als we een tekenaar en een dichter samenbrengen en hen volledige artistieke vrijheid geven? Dat was de vraag waar het in Leuven allemaal mee begon. ‘Een’ tekenaar en ‘een’ dichter groeide al snel uit tot net geen 30 duo’s met behoorlijk ronkende namen. Een gezonde mix van gevestigde waarden en aanstormend talent in beide disciplines. Een van die duo’s bestaat uit Pazza Hilde Van Cauteren en tekenaar Jeroen Janssen. Hun samenwerking leverde een graphic poem op rond het bedreigde polderdorp Doel. Het resultaat is te zien in een verrassende tentoonstelling. Die loopt in de Bib Leuven (Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven) van vrijdag 4 mei tot en met woensdag 30 mei en is gratis toegankelijk. Op 3 mei om 20 u/ wordt de tentoonstelling officieel geopend. Meer info via deze link, of  op de site Leuven stript. me

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑