Pazzi in Beursschouwburg Brussel

Op 6 juni wordt de ‘Prijs voor vrijwilligerswerk 2012′ uitgereikt. De dichters van Pazzi di Parole lieten zich inspireren door foto’s van Delphine Lebon en schreven samen 32 gedichten over vrijwilligerswerk. Op 6 juni brengen zij een selectie van die gedichten op het podium.

Overal blazen mensen organisaties en projecten leven in door hun vrijwillige inzet. Ze fascineren met wervende ideeën, adembenemende engagementen of doordachte visies. Wie zijn ze en wat doen ze?  Op 6 juni worden ze op een podium gezet. Juich mee voor de strafste organisatie of het leukste project, die de award ‘Prijs voor het Vrijwilligerswerk’ krijgt uit handen van Kris Peeters, minister-president van de Vlaamse regering.

6 juni 2012 * Beursschouwburg Brussel
A. Ortsstraat 20-28 * 17.30 uur – 20.30 uur

Programma:

-17.30 uur: Première expositie: Een co-productie met Delphine Lebon en dichterscollectief Pazzi de Parole 

-18 uur: Copresentatie met Alok Nandi en Peter Pype. PechaKucha: 10 vrijwilligersinitiatieven * 20 beelden * 20 seconden

-Aansluitend optreden Pazzi di Parole, met Ann Van Dessel, Yerna Van den Driessche, Hilde Van Cauteren, Daniel Billiet en Erwin Steyaert.

-19.30 uur: Overhandiging Prijs aan de laureaat 2012. De laureaat, krijgt de ‘Prijs voor het Vrijwilligerswerk’ uit handen van Kris Peeters, Minister-president van de Vlaamse regering.

-Tot 20.30 uur: Receptie

(Meer info via deze link. Inschrijven kan hier.)
Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑