Pazzi di Parole op de boekenbeurs

Alle Pazzi komen langs op de boekenbeurs! Yerna Van den Driessche, Ann Van Dessel en Hilde Van Cauteren signeren, Erwin Steyaert draagt voor en Daniel Billiet en Hilde doen mee met het scholenprogramma. Alle details op een rijtje:

Yerna Van den Driessche en Ann Van Dessel signeren op de Antwerpse boekenbeurs hun kersverse bundels. Ann doet dat op donderdag 1 november van 18 tot 20 u. Yerna signeert op zondag 11 november van 16 tot 18 u. Op dinsdag 6 november van 20 tot 22 u. doen ze dat zusterlijk samen, zoals het Pazzi past! Je kan hen vinden in hal 2 op stand 227 van Uitgeverij P!

Hilde Van Cauteren signeert haar jeugdroman ‘Het naveltheater’ op zondag 4 november van 11u30 tot 15u en op woensdag 7 november van 13.30 tot 16.30 u.  Je vindt haar in hal 3 op stand 306 van Uitgeverij Davidsfonds.

Op 6 november en 8 november ontvangt dichter Daniël Billiet op de stand van het Poëziecentrum groepjes leerlingen in het kader van het scholenprogramma van de Boekenbeurs. Je vindt het Poëziecentrum in hal 1 op stand 121. Daniel vertoont zijn poëziestimulerende kunstjes telkens tussen 10.15 en 14.30 u., in speedy blokjes van 15 minuten. Als het van Daniel afhangt, niet alleen voor leerlingen, maar ook voor alle andere belangstellenden.

Op 8 en 9 november  ontvangt ook Hilde groepjes leerlingen in het kader van het scholenprogramma. Bij haar kom je te weten hoe je spanning in een verhaal brengt.

Op zondag 11 november kan je komen luisteren naar Erwin Steyaert in de Gele zaal.  Van 16 tot 16.45 u. staat er een poëtisch programma van de Melopee poëzieprijs op de agenda. Vier dichters die de prijs eerder wonnen, Charles Ducal, Marc Tritsmans, Roel Richelieu  en Erwin zelf, lezen hun gedichten voor. Er zijn muzikale intermezzi door Herman Elegast. De presentatie gebeurt door Frank De Vos.

Volg de links: ‘Yerna op de boekenbeurs‘ , ‘Ann op de boekenbeurs‘.‘Hilde op de boekenbeurs‘, Erwin op de boekenbeurs, (klik daar op Bloemlezing gedichten) en scholenprogramma (met deelname van Daniel en Hilde)

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑