Poëtisch advies van Pazzi di Parole

Op vrijdag 29 maart kon je een workshop  volgen bij de vier leden van Pazzi di Parole: ’De quattro staggione van de poëzie’. Die workshop was een onderdeel van de Schrijfdag van Creatief Schrijven, dé jaarlijkse literaire hoogdag voor en door schrijvers. De zevende editie vond plaats in kunstencentrum Vooruit in Gent.

Zo werd de workshop aangekondigd in de brochure:

Ook jij hebt mooie openingszinnen, een strofe, een paar versregels … die maar niet willen groeien tot een gedicht. Breng die mee. De vier dichters van Pazzi di Parole geven je woorden een professioneel duwtje in de juiste richting.  Ze helpen je langs vier cruciale haltes  – woordkeuze, beeldspraak, klank & ritme en vorm –  op weg naar een goed gedicht. Ze voeden je verzen met feedback en dagen je uit om enkele poëziestapjes hoger te zetten …

 

CS pazzikopie

Een impressie van de workshop ‘De Quattro stagioni van de poëzie’.
Met Hilde Van Cauteren, Erwin Steyaert, Ann Van Dessel en Daniel Billiet (niet in beeld). Foto’s: Daniel Billiet en Creatief Schrijven

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑