Pazzi di Parole op 3 september 2015 in Den Hopsack in Antwerpen

De Vereniging Van Vlaamse Letterkundigen belegt met enige regelmaat literaire bijeenkomsten in Den Hopsack. Dit onder de naam ‘Publiek Geheim’ en in samenwerking met Antwerpen Boekenstad. Voor de 11de editie van ‘Publiek Geheim’ komen de dichters van Pazzi di Parole naar Antwerpen. Ze brengen onder andere werk uit hun gezamenlijke bundel ‘Een kier in het rumoer’. Daarnaast brengen ze ook andere gedichten uit hun gevarieerde repertoire: van intieme poëzie tot geëngageerde verzen. Roger Nupie is gastheer en er is muziek van Quirilian (met Frank De Vos, zang en gitaar en Jan Mertens, gitaar).

Quirilian (Frank De Vos en Jan Mertens). Foto: Goddie Caubergh
Quirilian (Frank De Vos en Jan Mertens) –  Foto: Goddie Caubergh

Praktisch:
donderdag 3 september 2015 – 20 u.
literair café Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, Antwerpen.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑