Pazzi di Parole op 9 oktober 2015 in Poëziecentrum Gent

De vier dichters van Pazzi di Parole vieren het verschijnen van hun bundel ‘Een kier in het rumoer’ op diverse podia in Vlaanderen. Op vrijdag 9 oktober 2015 om 20 u. komen ze naar het Poëziecentrum in Gent.

Ann Van Dessel, Hilde Van Cauteren, Erwin Steyaert en Daniel Billiet brengen op multidisciplinaire wijze werk uit hun gezamenlijke bundel. Daarnaast brengen ze ook andere gedichten uit hun gevarieerde repertoire: van intieme poëzie tot geëngageerde verzen.

Het wordt stilaan ook een traditie dat de Pazzi zich laten vergezellen door uitstekende muzikanten. Dit keer zijn dat Jordy Van Kerschaever op de gitaar en Tim Eysackers aan de piano. Zij brengen intieme, maar tegelijk swingende jazz.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑