1 februari 2017 – Pazzo Erwin op het podium in Amsterdam

Twee gedichten van Erwin Steyaert werden weerhouden bij de laatste honderd van de Turing Gedichtenwedstrijd 2016Op vijf deelnames komt Erwin daarmee aan 13 nominaties. Een van beide gedichten zal Erwin voor het aanwezige publiek lezen in het programma dat voorafgaat aan de proclamatie.

In totaal werden voor de editie 2016 een kleine 8000 gedichten ingestuurd. De proclamatie van de winnaars vindt plaats in De Rode Hoed in Amsterdam. De bekendmaking van de winnaars kun je live volgen op de radio tijdens het NPO 1-programma Met het oog op morgen van 23 tot 24 uur.

De honderd geselecteerde gedichten zijn samengebracht in de bundel ‘Toch, nachtegaal, zing voort’.

Advertenties

Een gedachte over “1 februari 2017 – Pazzo Erwin op het podium in Amsterdam

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑